Contentmarketing

Een goede relatie met je klanten zodat ze bij je terugkomen; dat wil iedereen. Maar hoe ontwikkel je een band met je klant? Het antwoord: door hen te bieden waar ze om vragen – en meer. Door antwoorden te geven op hun vragen en die zelfs voor te zijn. Door op elk moment aanwezig te zijn als een betrouwbare, geïnteresseerde partner. En dat doe je met goede content.

Contentmarketing is niets anders dan op het juiste moment goede, relevante content aanbieden aan je klanten. Op je website, maar ook in je brochures, e-mailnieuwsbrieven, blogs, whitepapers, infographics, SlideShare-presentaties en meer. Goede content beweegt je klant. Het neemt ze mee, informeert ze en verbindt ze met je organisatie.

Contentmarketing bij Whiteside betekent…

Wij houden van woorden die meeslepen, informeren, relevant zijn. Daarom kijken we graag samen wat je wilt bereiken en hoe bestaande of nieuwe content daaraan kan bijdragen. Aan de hand van de data uit een contentaudit en je doelen denken we met je na over een contentstrategie. We helpen je je brand story te ontwikkelen en je doelgroepen te definiëren in persona’s. En om de mooiste verhalen van je bedrijf naar buiten te brengen met goede storytelling. Praktisch ondersteunen we je bij het schrijven van webteksten, blogs, nieuwsbrieven, en andere content. En we trainen je zodat je ook zelf aan de slag kunt.

Wat we doen

Esther Scherpenisse

Contentmarketeer

Wil je weten hoe we je kunnen helpen met goede content? Of heb je een specifieke vraag? Bel dan onze contentmarketing-expert Esther op 06 – 50 60 63 17.