Maandelijkse rapportages

Heb je inzicht in hoe jullie website presteert? Ben je bezig met Google Analytics, HubSpot of een andere analytics-tool? Zo ja, haal je dan alles uit je maandelijkse rapporten of staan ze in de kast? Ons uitgangspunt is: cijfers zonder analyse zijn alleen cijfers. Wij helpen je daarom met de interpretatie van jullie maandelijkse data. En we optimaliseren jullie kanalen op basis van onze conclusies. Dat doen we met een maandelijks actieplan, waarmee je meteen aanpassingen kunt doen.

Haal meer uit je analytics-tools

Je kunt heel wat meer met je analytics-tool dan je denkt. Op basis van de data uit jullie analytics-tool kunnen we jullie marketing heel wat gerichter maken. Wist je bijvoorbeeld dat Google Analytics segmentatiemogelijkheden heeft? Daarmee kun je meer te weten komen over het gedrag van een bepaalde groep bezoekers. En heb je een mobiele site? Dan vraag je je misschien af hoe effectief die is. Is er voldoende mobiel verkeer? Komen er genoeg conversies binnen? Of heb je die niet ingesteld? Deze vragen en meer kunnen we allemaal beantwoorden met de juiste data.

Maak je nog geen gebruik van een analytics-tool? Dan helpen wij je graag met het kiezen en inrichten van een tool die bij jullie past.