Internetmarketing

Van de basis van een veilige, snelle, optimale website tot een goed gevoel op de bedankpagina. In alle fasen van hun reis wil je dat je klanten tevreden zijn. Zodat ze uiteindelijk graag willen converteren. Voor deze ervaring zorg je met een goed internetmarketingplan.

De kern van een marketingplan zit hem in de volledigheid. Je moet willen weten wat er in de basis verbeterd kan worden. Zo los je het onderliggende vraagstuk op. En presteren je website en je klantfunnel optimaal.

Wat doen wij?

Wij gaan verder dan de meeste marketingbureaus. We zorgen dat de techniek veilig en stabiel is. En we optimaliseren de funnel met de goede inrichting en de juiste content. Hoe complexer het probleem is, hoe blijer wij worden. Ook hierin zijn we nieuwsgierig.

Bij het ontwikkelen van een internetmarketingplan werken we niet vóór onze klanten, maar mét onze klanten. We willen je namelijk niet alleen achterlaten met een optimaal presterende website. We willen je juist de gedachtegang leren achter internetmarketing. Zo kun je in de toekomst zelf je website optimaliseren. Dat doen we door je te leren de data te analyseren en content te optimaliseren. Zodat je voortaan zelf de juiste beslissingen kunt én wilt maken.

Resultaten

  • Een werkende marketingstrategie
  • Data-analyse
  • Contentoptimalisatie
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Marije van Bergen van der Grijp

Online marketeer

Wil je weten wat internetmarketing voor je organisatie kan doen? Maar wil je graag eerst wat meer weten? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op. Of bel onze marketing-expert Marije op 06 – 57 53 90 36.