Online recruitment

De juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek krijgen. Dat wil je als recruitment-organisatie natuurlijk graag. Maar hoe krijg je de beste kandidaten op de beste plek? Online recruitment biedt daarvoor een oplossing.

Online recruitment betekent passende vacatures inzetten, de juiste kanalen ontwikkelen, talent journeys analyseren en de recruitment data doormeten. Alles om het beste resultaat te krijgen uit je recruitmentactiviteiten.

Online recruitment bij Whiteside betekent…

Wij adviseren je bij het ontwikkelen van een recruitment strategie. Daarbij analyseren we welke recruitmentkanalen voor je bedrijf het beste werken. We helpen je om vacatureteksten ‘Google-proof’ te maken. En we kijken samen met je welke jobboards het beste passen bij de vacatures van je bedrijf.

Maar daar houdt het niet op. Wij leren de recruiters uit je bedrijf om zelfstandig als echte online marketeers aan de slag te gaan. Om zelf de juiste kanalen te kunnen vinden en de juiste toon in vacatureteksten aan te slaan. We kunnen zelfs je online recruitmentactiviteiten (tijdelijk) van je overnemen tot je eigen mensen voldoende zijn opgeleid. Zo blijft de kwaliteit van je recruitment gegarandeerd.

Resultaten

  • Analyseren recruitment-data
  • Ondersteuning bij uitvoering recruitment
  • Opleiding en training medewerkers in gebruik LinkedIn en andere kanalen

Marije van Bergen - van der Grijp

Online marketeer

Wil je weten hoe we je kunnen helpen met effectief online recruiten? Of heb je een specifieke vraag? Bel dan onze recruitment-expert Marije op 06 – 57 53 90 36.